Huis te koop

325000€

3 slaapkamers 141 vierkante meters

Immoweb code : 11396910
Immoweb code : 11396910

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
141 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

gezinswoning in centrum De Haan.

Charmante, instapklare gezinswoning, gelegen in het centrum van De Haan. Deze gesloten bebouwing onderging in 2022 een energiezuinige renovatie, waarbij het dak en de ramen van de uitbouw werden vernieuwd en een nieuwe energie-efficiënte ketel werden geplaatst. Dit resulteert zich reeds in een gunstig EPC met label C.

Het gelijkvloers is ingedeeld met een inkomhall, leidend naar de ruime woonkamer met een gezellige eetruimte en salon. De grote keuken geeft een directe toegang tot de binnenkoer (met berging) waardoor het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overvloeien. Er bevindt zich tevens een badkamer praktische aansluitingen voor de wasmachine en droogakst.

Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers en op de 2de verdieping is een ruime, geïsoleerde zolder bereikbaar via een uitklapbare trap.

Wat deze woning werkelijk uniek maakt, is de dubbele toegang, zowel vanaf de Nieuwe Steenweg als vanaf de Bredeweg. De binnenkoer, een intieme buitenruimte van 31m², wordt afgesloten door een grote poort, waardoor privacy en veiligheid worden gewaarborgd. Ruimte voor het parkeren van een auto is voorzien op de binnenplaats, terwijl de buitenberging kan worden benut als een handige fietsenstalling.

De bewoonbare oppervlakte is indicatief volgens het EPC, en de totale oppervlakte van het perceel bedraagt 116m²."

Neem contact op